telefon vymáhání pohledávek email vymáhání pohledávek
Otevřít menu
CREDIT MANAGEMENT a.s.
telefon vymáhání pohledávek +420 225 992 999     email vymáhání pohledávek recepce@creditmanagement.cz    
online formulář
Školení finance

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Provozovatelem těchto internetových stránek je společnost CREDIT MANAGEMENT a.s., spisová značka: B 11165 vedená u Městského soudu v Praze, Sídlo: Praha 3 - Žižkov, Táboritská 1000/23, PSČ 13000, Identifikační číslo: 26909910.

Ochrana osobních údajů je provozovatelem poskytována v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále též „ZoOU“) a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 General Data Protection Regulation (dále též „GDPR“). Osobní údaje zpracováváme jen, pokud k tomu máme právní důvod, a pouze v rozsahu, který je zapotřebí. Osobní údaje jsou získávány a zpracovávány pouze pro účely poskytování služeb našim klientům, za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů (zejména daňových), zvyšování ochrany a bezpečnosti zpracovávaných osobních údajů a zvyšování kvality poskytovaných služeb. Osobní údaje jsou uchovávány pouze na nezbytně nutnou dobu.

Přijali jsme technická, organizační a bezpečnostní opatření k ochraně osobních údajů proti zničení, manipulaci, ztrátě a zásahu nepovolaných osob, přičemž tato technická opatření jsou předmětem pravidelné kontroly, revize a aktualizace.

Prohlašuji tímto, že souhlasím se zpracováním osobních údajů o své osobě, v rozsahu, v jakém jsem je poskytl provozovateli těchto internetových stránek (dále též „osobní údaje“). Souhlas je udělen po dobu jednoho roku. Souhlasím se zpracováním osobních údajů provozovatelem jakožto správcem ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále též „ZoOU“) a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 General Data Protection Regulation (dále též „GDPR“) a který osobní údaje zpracovává v souladu se ZoOU a GDPR, a to pro účely plnění povinností vyplývajících z platných a účinných právních předpisů a k marketingovým účelům. Beru také na vědomí, že jsem seznámen/a se svými právy dle § 11 a 21 zák., č. 101/2000 Sb., tj. zejména, že poskytnutí údajů je dobrovolné, svůj souhlas mohu kdykoli bezplatně telefonicky, e-mailem nebo písemně na adrese provozovatele odvolat a v případě potřeby se mohu v souladu s výše uvedeným zákonem obrátit přímo na provozovatele nebo na úřad pro ochranu osobních údajů.

Provozovatel může využívat obsah a osobní údaje za účelem zlepšování služeb. Osobní údaje provozovatel může používat také ke komunikaci s uživatelem, například při podávání informací.

nahoru

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.   Více informací    Rozumím